Kjøpsvilkår

Vi ber deg lese gjennom de generelle vilkårene som gjelder når du handler hos Riktig Design. Når du kjøper en vare, betyr det samtidig at du har akseptert og godkjent gjeldende betingelser.

Vi tar forbehold om skrivefeil, lagerfeil, utsolgte varer og logiske feil på våre sider.

Selger er: Riktig Design 

Juridisk enhet
Riktig Design (Organisasjons # 995204819)
Forretningsadresse
Bjørnevågveien 7, 3145 Tjøme
Epostadresse
post@riktigdesign.no
Telefon
46500029

 

Kjøper er den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt du, deg (og tilsvarende benyttes betegnelser som din eller ditt).


Personvern

Informasjon om besøk på våre nettsider blir logget anonymt. Loggene inneholder ikke personidentifiserbare opplysninger, men benyttes til måling av trafikk på nettstedet. Målingene gir statistikk som hjelper oss i arbeidet med å gjøre vårt nettsted funksjonelt og brukervennlig, og til å presentere relevant innhold og annonser. Til formålet benyttes informasjonskapsler (cookies), elektroniske bilder (web beacons) og ulike tracking scripts.


 

Innlegging av ordre

Det er kun personer som har fylt 18 år som kan handle hos Riktig Design. Innlagt kjøpsordre er bindende. Falsk ordreinnleggelse vil bli politianmeldt. Forsøk på svindel, dokumentforfalskning og annen kriminell virksomhet vil bli strafferettslig forfulgt.

Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert på vår server (datamaskin). Vi er samtidig bundet av din bestilling hvis denne ikke avviker fra det som er tilbudt av oss i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Du har likevel rett til å gå fra kjøpet i henhold til lov om angrerett.

Når vi mottar din bestilling, vil vi bekrefte ordren og automatisk sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk om ordebekreftelsen er i overensstemmelse med bestillingen.


Betaling

Hos Riktig Design kan du velge mellom tre betalingsmåter, elektronisk betaling med Vipps, faktura/nettbankbetaling eller delbetaling/betalingsutsettelse.

I samarbeid med Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Sweden, tilbyr vi følgende betalingsmetoder. Betalingen går alltid direkte til Klarna.

  • Vipps
  • Faktura/Nettbankbetaling: Varene blir sendt ut når fakturaen er betalt. 
  • Konto: Klarna Konto er en rammekreditt fra Klarna som gir forbrukere mulighet til å betale sine kjøp i månedlige avdrag med 1/24 (minimum 95 NOK) av totalbeløpet.

 

  • *Faktura/delbetaling/betalingsutsettelse tilbys av Klarna og forutsetter kredittsjekk
  • Vipps tilbys av Riktig Design på alle ordre.
  • Nettbankbetaling tilbys av Riktig Design på alle ordre, du får da tilsendt betalingsinformasjon på epost og betaler før varen leveres.

 

Frakt og ekspedisjon

Kunden betaler frakt i tillegg til varens pris. Fraktpris fastsettes etter gjeldene satser Riktig Design benytter seg per i dag av Bring/Posten samt en gjennomsnittsberegning av rekvisita/emballering. Hentemelding får du direkte fra ditt lokale postkontor.

Riktig Design leverer kun varer i Norge. Leveringstiden varierer for det enkelte produkt. Levering skjer med posten og du får en hentemelding når varen kan hentes på postkontoret. Dersom varen ikke hentes innen 14 dager returneres den til Riktig Design. Ved uavhentede varer påløper et gebyr på kr 300,-. Dette er uavhengig om man ønsker ordren tilsendt på nytt.

Det er også mulig å velge å hente bestillinger hos Riktig Design på Tjøme. Riktig Design oppbevarer bestilte ordre med "hente selv" som leveringsmåte i 3 måneder fra dato hvor de er satt på lager. Etter dette blir ordrene åpnet og varen går tilbake til Riktig Design.

Det er kundens ansvar å hente varen innen fristens utløp.


 

Angrerett og reklamasjon

Det gis 14 dagers full returrett etter angrefristloven på kjøp hos Riktig Design, der kjøpesummen er over kr 300,- inkludert frakt og tilleggskostnader. Forutsetningen er at varen leveres tilbake i vesentlig samme stand og mengde. Benytt fortrinnsvis original emballasje, da kjøper har risikoen for skader under transport som skyldes mangelfull emballasje. Kjøper betaler returfrakt. Ved retur av varer på grunn av feilsendinger, eller retur etter angrefristloven av 24.03.72 nr.11, bør du benytte deg av henholdsvis returskjemaet som ligger ved pakken når du mottar den. Dette for å sikre at returen og eventuell tilbakebetaling går så raskt som mulig. Har du spørsmål kan du kontakte kundeservice. Retur må skje innen 14 dager fra du mottok varen. Send aldri varer i retur i postoppkrav.

Når varen lages spesielt for forbrukeren, er det vanlig 14 dagers angrerett, men slik at angrefristen senest går ut 3 måneder etter mottak av varen. Det kan avtales at produksjonen begynner før utløpet av angrefristen. Dette må avtales før kjøpet og etter at alle andre vesentlige opplysninger er gitt av selgeren, herunder også opplysninger om angreretten. Benytter du angreretten i slike tilfeller, skal kjøperen dekke kostnader til faktisk utført arbeid og medgåtte materialer. Dette betyr at dersom du angrer kjøpet på en ordre hvor du har valgt innramming gis det kun full angrerett på kjøpet av kunstverket og ikke rammen som er tilvirket spesielt for den aktuelle orderen.

Reklamasjoner på grunn av feil ved varen: det gis full reklamasjonsrett etter kjøpsloven for alle produkter. Etter hovedregelen er det 2 års reklamasjonsrett på alle varer. Under enhver omstendighet plikter kjøper å reklamere innen rimelig tid etter at feilen er oppdaget.

Har du ytterligere spørsmål om reklamasjoner kan du kontakte kundeservice


Vareinformasjon

Riktig Design gjør hele tiden sitt beste for å gi deg korrekte opplysninger. Likevel kan vi få feil informasjon fra våre underleverandører. Riktig Design tar derfor forbehold om feilaktig produktbeskrivelse, priser eller annen informasjon som framkommer på denne internettsiden, samt utsolgte bilder fra kunstner. Alle tilbud gjelder såfremt varesortimentet er tilgjengelig for Riktig Design. Vi forbeholder oss retten til å endre produktsortimentet, tilgjengelighet og pris dersom vi har mottatt feilaktig informasjon fra våre underleverandører. Videre tar Riktig Design forbehold om ikke innkommende varer.


Forbehold

Riktig Design tar forbehold om driftsstans eller uriktige priser, forårsaket av forhold utenfor vår kontroll, herunder tekniske problemer, inkludert, men ikke begrenset til, strømbrudd, overbelastning og sabotasje.

I tillegg forbeholder Riktig Design seg retten til å annullere ordre uten forvarsel og uten ytterligere forklaring. Videre betraktes alle innlagte men ikke ekspederte ordre som en aksept av kundens ønske om å kjøpe det det gitte produkt; Riktig Design har rett til og i etterkant annullere varelinjen eller heve kjøpet dersom det viser seg at det er oppgitt uriktige opplysninger, herunder men ikke begrenset til feil opplysninger fra våre underleverandører, feil i prising eller det skulle fremkomme opplysninger som gjør at vi ikke kan levere produktet i henhold til de på forhånd gitt opplysninger. Videre handler Riktig Design alltid i god tro.


 

46500029